Ønskekonserten 2016

Arbeidernes øver til swingjazzkonsert sammen med selveste Asmund Bjørken og Ola Fjellvikås. Og vi gleder oss!

Fredag 19. og lørdag 20. november er det duket for konsert på Stiklestad nasjonale kultursenter. Vi er så heldig å ha fått med oss bygdas egen musikkpersonlighet Asmund Bjørken som solist på saksofon, og nå øves det iherdig i Misjonshuset på Mela. Korpsets medlemmer, med til dels høye skuldre og nesene godt plantet i notene, lot seg imponere stort av den godt voksne eminente musikeren da han deltok på øvelsen sist mandag. Lekende lett svingte han seg gjennom nummer etter nummer, mens Asgeir strevde iherdig med et ikke like spenstig komp.

Sammen med oss hadde vi også Ola Fjellvikås på vokal, som deltar som solist på flere nummer i konserten. Han har med hell deltatt på flere av korpsets prosjekter tidligere, og er godt kjent for medlemmene.

I tillegg skal både Ola Wist Holmen og Bjørnar Hermann delta sammen med korpset på konserten, på henholdsvis piano og bass. Som konferansier har vi fått med oss Martin Hynne.

Vi håper at mange finner veien til Stiklestad disse dagene!

For dette blir storveis folkens!

Konserten starter kl 16:00 begge dager.