Minnekonsert februar 2016

Lørdag 6. februar ble minnet om bygdas kulturkjempe Nils Ragnar Lier markert med en konsert på Stiklestad Nasonale Kulturhus.

Arrangementet var et samarbeid mellom Vuku Skolemusikkorps, Dalaklang og Arbeidernes Musikkorps, Mange hadde funnet veien til Stiklestad denne dagen og det ble en trivelig stund holdt i Nils Ragnars ånd, med publikumsvennlig musikk, humor og musikkglede.

Konferansierer var Martin Hynne og Tor Martin Nordtømme.

Konserten inneholdt totalt 15 innslag, og vi fikk bl.a høre Nils Ragnars marsjkomposisjon "Absolutt Harry-helt Nils", "Trondheimsnatt" og "Conserto d'amore". Til slutt ble det urframføring av "Honnørmarsj", tilegnet Nils Ragnar Lier, komponert av Ole Håkon Kvelstad Hallem.

Til stede på arrangementet var også Nils Ragnars datter Aud Elin med familie