- Gode dager i "Byen som har alt"
    - God mat og godt drikke!

God mat og godt drikke!

Det var ikke mangel på god mat og drikke på turen. Turkomiteen hadde bestilt flere felles middager og lunsjer på forhånd, og dette gjorde at alt gikk radig for seg. Måltidene ble også mer sosiale og trivelige, og maten var kjempegod!

Mandag spiste vi treretters middag på "Beerhouse". Her var det dekket på langbord i hyggelige lokaler. det var også anledning til å smake på de ulike lokale ølsortene som esterne er svært stolte av. Flere av korpsets medlemmer gjorde nettopp dette. Men om de i ettertid kunne peke ut hva som var hva, og hva som ble vurdert til å være den beste ølsorten, er noe uvisst.

Onsdag var det felles middag på "Sheeli". Der fikk vi også treretters middag: "Meny for nordmenn" Her satt vi stilig antrukket ved pent pyntet bord som var satt i hestesko. Det ble skåling ved bordet og flere talere var frampå, - og plutselig kom det jaggu ei magedanserinne også. Det ble en interessant opplevelese på mange vis. To av korpsets medlemmer ble til og med buden opp til dans. Noe forfjamset ble de lokket med i eksotiske rytmer, og det er ingen enkel affære for trauste verdalinger. Men det skal sies: De greide seg med glans!

Vi tilbragte mye tid i og omkring rådhusplassen i byen. Her var det mange trivelige butikker og restauranter hvor vi kunne sitte å kose oss i solskinn på dagtid, og under varmelamper utover i sene kvelder.