- Gode dager i "Byen som har alt"
    - God mat og godt drikke!

Gode dager i "Byen som har alt"

Musikanter og korpsvenner hadde fire hele dager til rådighet i denne trivelige byen. Disse ble godt benyttet, og korpsets medlemmer koste seg med god mat og godt drikke, shopping, byvandring, spa-behandling og sosialt samvær ut i de små nattetimer. Vi hadde to konserter, og var selv godt fornøyd med våre prestasjoner. DOG har vi i ettertid kommet til den erkjennesle at korpset nok spiller bedre i øsende regnvær enn i strålende solskinn...

Takk til turkomiteen Grethe og Anne Mette som gjorde en kjempeinnsats både med planlegging i forkant, og med å gjøre turen til en flott opplevelse for oss alle når vi var i Tallin.

Vår lokale guide Krista var et trivelig bekjentskap, og tok godt vare på oss under oppholdet. Hun hadde i samarbeid med turkomiteen planlagt ned til miste detalj, og alt var "tima og tilrettelagt"  Det var supert for oss som er noe mindre bereiste, og som kunne surre omkring i trygg forvissning om at ting ble tatt hånd om. Krista tok oss med på omvisning i den gamle bydelen. Hun hadde bodd en tid i Norge, og snakket godt norsk, og byvandringen ble en interessant opplevelse.

Vi bodde på Meriton Conferense & Spa Hotel som ligger sentralt, og like utenfor gamlebyen. Turen til torget, butikker og restauranter var kort og radig. Ingen leteaksjoner heldigvis, selv om enkelte hadde en noe ufrivillig sightseeingrunde den første dagen. Hotellet hadde god standard, og turistene var godt fornøyd. Korpset hadde et rom til disposisjon for alt utstyret, og det er jaggu ikke lite som skal være med når korpset skal ut å holde konsert.