- Vårkonsert forts.

Vårkonsert forts.

Konferansier og solist Kalle fikk blomster og godord av formann Siv etter konserten. Han er et funn for korpset når det gjelder å få oss til å senke våre noe oppheiste skuldre, og han skaper latter og god stemning blant publikum. Kalle er også en eminent sanger, og formidlet låtene med stor innlevelse og kraft.

Skryt og blomster fikk også den nye dirigenten vår. Asgeir har hevet oss flere hakk siden han startet på nyåret. Det har vært skjerpings fra første sekund på øvelsene, og fokus på klang og dynamikk har gitt gode resultater. Og vi tror jammen han var fornøyd med innsatsen vår i dag.