- Vårkonsert forts.

Vårkonsert på SNK 16. mai 2015

16. mai inviterte SNK til lørdagskaffe til toner av Arbeidernes musikkorps med dirigent Asgeir Skrove og konferansier og solist Kalle Garli.

Det ble en flott konsert, med variert norsk musikk. Åpningsnummeret var jubileumsmarsjen som ble komponert til korpsets 90-årsjubileum av tidligere medlem Ole Håkon K. Hallem. Han var til stede i salen og fikk stor applaus og vel fortjent skryt.

Videre på programmet sto Kom sommarvind, Kamilla og Sebastian, Svalbardtema og Vidda. Klarinettist Even Bjørsmo, som begynte i Arbeidernes denne sesongen, hadde med seg et arrangement fra sitt tidligere korps i Karasjok, og joiken Goahtoeanan klang godt på Stiklestad.

Litt Førdestoff var også tatt fram for anledningen. Ejala er en artig låt å spille, og Asgeir er eminent solist på dette nummeret.

På de fire siste låtene kom sangeren Kalle Garli til sin rett. Nydelig framført ble Vamps Liten føggel, Tir n`a noir, og Halvdan Sivertsens Sommerføggel i vinterland, før avslutningsnummeret som var Vamps Månemannen.

Goahtoenan
Hør lydopptak av joiken Goahtoenan gjort med mobiltelefon under konserten. Linken finner du nederst på siden

Spill Goahtoenan
Goahtoenan