Ny dirigent og nye medlemmer 2015!

Asgeir Skrove er vår nye dirigent i korpset. Han er godt kjent i AMK fra før, og har selv vært musikant i korpset. Han var også dirigent en periode tidlig på 90-tallet. Asgeir er komponist, arrangør, dirigent og pedagog, og jobber som førsteamanuensis i musikk ved HiNTs skuespillerutdanning på Tindved.

Vi er godt i gang med øvelsene fram mot vårens konsert. Asgeir inspirerer til skjerping av egen innsats. Han har nok fått litt å bryne seg på når det gjelder både klang og intonasjon, men som han innimellom sier; Dette begynner å likne på musikk!

Vi er veldig glad for at Asgeir tok dirigentjobben, og håper han vil trives sammen med oss!

Siv Engelin er nyvalgt formann i Arbeidernes, og har allerede ledet sitt første styremøte med myndig hånd.

Vi er så heldig at vi har fått to nye medlemmer i klarinettrekka siden nyttår! Siv Anette Nessemo er verdaling, og har tidligere spilt i Vuku skolemusikkorps. Dette er noen år siden, men hun har nå funnet seg godt tilrette på førsterekka hos oss. Siv Anette er utdannet ergoterapeut, og går nå på sykepleierutdanninga på HiNT.

Even Bjørsmo er også verdaling, og flyttet tilbake hit fra Karasjok i 2014. Han begynte å spille i korps i voksen alder, da som medlem i Karasjoga musiikarsearvii. Fra dette korpset fikk han med seg en jojk som "medgift", og vi er stolte over å kunne få framføre denne på vårkonserten. Even er sykepleier, og jobber i Verdal kommune og på Sykehuset Levanger. Han er et flott eksempel på at det aldri er for sent å starte en korpskarriere!!

VELKOMMEN TIL DIRIGENT OG MUSIKANTER!!