Nils Ragnars begravelse

Fredag 30. januar 2015 tok Arbeidernes Musikkorps avskjed med vårt æresmedlem Nils Ragnar Lier i Stiklestad kirke

Nærmere 400 mennesker var samlet i kirken for å ta avskjed med den kjente og kjære kulturpersonligheten i bygda. Som dirigent for Vuku skolemusikkorps og Dalaklang i en årrekke, som et respektert medlem i Arbeidernes og en stor ressurs i utallige oppsetninger og kulturarrangement, vil han bli dypt savnet.

Det ble en verdig avslutning på et liv fyllt av musikk og et stort engasjement for å vekke gleden over musikken hos andre. Dalaklang og Arbeidernes sang og spilte i kirken, og ordfører, representanter fra Vuku oppvekstsenter, kor og korps holdt minnetaler ved båren. Det var Tor Haugmark som ga en siste hilsen fra Arbeidernes Musikkorps. Han beskrev Nils Ragnar som en stor ressurs for oss som musiker, dirigent og arrangør, og at korpset hadde hatt stor glede av hans lune humor og slående replikker.

Etter seremonien i kirken, ble båren ført til kirkegården i Vuku. Musikere fra Vuku skolemusikkorps og Arbeidernes sto æresvakt ved utgangen av kirken. Etter gravferden var det minnestund på Vuku oppvekstsenter, hvor mange AMKere deltok.

Foto: Per Jonny Skjerve