Sommeravslutning i Soria Moria-parken 2014

Etter Grunnlovskonserten møttes musikantene til grilling og bålkos. Korpsene tok i år sommeravslutningen sammen i Soria Moria-parken, og det ble en artig seanse. Her var det dekket langbord, og det var musikk og lutter trivsel langt ut i de små timer.

Det ble også underholdning og konkurranser utover kvelden. Blondies fra AMK tok ansvar og arrangerte tevling i sedvanlig stil. Det ble trukket ut tre lag, et fra AMK, et fra Vinne og et mix.

Her er det Senior Gran som er i aksjon i pilkasting for AMKs lag. Fin stil!

Så var det kjeksspisekonkurranse..

Elin E. har en helt særegen teknikk på denne øvelsen, og de andre deltakerne var sjangseløse. Ørnulf fikk forøvrig trøstepoeng til laget sitt for å heie og skryte av kjerringa si.

Fjærblåsing.. Ingen lett øvelse akkurat, men ingenting å si på innsatsen! Impnerende utholdenhet blant deltakerne!

Etter flere merkelige øvelser, og noen enda merkeligere teaterframføringer med tema fra norske folkeeventyr (les: voksenteater..), ble det kåret en vinner.

Her bryter Mix-teamet ut i hemningsløs jubel over seieren!

Og vi ønsker hverandre GOD SOMMER!!!