Grunnlovskonsert 2014

Sammen med Vinne Musikkorps inviterte AMK til grunnlovskonsert i Soria Moria-parken 14. juni

I sol og sommervær framførte de to janitsjarkorpsene variert norsk musikk, fra "Hyldningsmarsj fra Sigurd Jorsalfar" av Edvard Grieg, til "Domen" av Jan Magne Førde og "Mitt lille land" av Ole Paus.

Først ut var Arbeidernes, for anledningen dirigert av Vinnes dirigent Morten Christiansen. Vi har fortsatt Førdemusikken i kroppen, og den gjorde seg godt også i Soria Moria-parken. Åpningsnummeret var derimot en overture over Pål sine høner, selv om enkelte i etterkant ville ha det til at vi hadde spilt Kjerringa med staven..

Så var det Vinne Musikkorps sin tur. De bød på bl.a. Trønderjamten av Kjell Minsås og Postludium av Vamp, og gjorde en flott konsert før begge korpsene slo til med Valdresmarsjen til slutt.

Foto Tor Ole Ree