AMK øver til Afrikansk festkonsert!

Lørdag 26. april inviterer Arbeidernes Musikkorps og Vuku Skolemusikkorps i samspill med solist og dirigent Jan Magne Førde til Afrikansk festkonsert på SNK.

Dette blir en herlig festkonsert der rytmer, dans og sang vil stå i fokus. Førde, som er kjent fra bl.a. The Brazz Brothers har spilt og turnert i flere afrikanske land og samarbeidet med en rekke afrikanske musikere. På konserten vil også den kenyanske trommeslageren Idd Aziz delta. Reperoaret er spesialskrevet for denne konserten, og vil bestå av tradisjonelle afrikanske folkemelodier og Førdes afrikansinspirerte komposisjoner. De unge musikerne i Vuku Skolemusikkorps vil bl.a. framføre en slangedans, og de aller ferkeste i skolekorpset skal i ilden med improvisasjoner og trommer.

Dette er herlig musikk, og kjempeartig å øve på! Vi gleder oss!