- Gode dager..
    - Godt samhold..

Godt samhold..

Mange av turdeltakerne fikk med seg en informativ byvandring i gamlebyen sammen med en norsk guide. Dubrovniks gamle bydel, med historie helt tilbake til 700 tallet, er sjarmerende med sine trange smug og gamle bymurer. God mat var det også der, og når AMKerne samlet seg til middag omkring langbord i sene kveldstimer, klang gode historier og latter høylydt mellom de gamle murveggene. Dubrovnik var for øvrig preget av at Kroatias medlemskap i EU fra 1. juli skulle feires, og midt i den gamle bydelen var en gedigen scene rigget opp til et storslagent show lørdag kveld.

To nybakte 50-åringer ble gjort stas på under Sydens sol. Oddgeir og Gunn ble feiret på hotellet med middag og gaveoverrekkelse. Jann Erik hadde også bursdag på turen, og da han endelig, og med mye møye, fikk blåst ut alle lysa, ble det feiring med kaffe og kake til alle.

Hotellet hadde eget spa, og flere av musikantene benyttet anledningen til å få massert sine ømme muskler og ledd. Det ble også tid til shopping, og mange sikret seg nye sko og vesker

Vi takker hverandre for en trivelig og minnerik tur. Korpset har et samhold og en godlynt stemning medlemmene imellom som gjør at alle slapper av og er seg selv. Her passer alle inn! En spesiell takk til tursjef Oddgeir, og hans unike medhjelper på turen, Grete D. Også takk til klarinettist Ingunn fra Vinne Musikkorps, som ville være med oss på tur.