- Gode dager..
    - Godt samhold..

Korpstur til Kroatia 2013

Arbeidernes Musikkorps har tradisjon på en lengre tur hvert andre år, og i år gikk turen til den vakre byen Dubrovnik i Kroatia. 27 oppstemte turdeltakere, av dem 24 musikanter med dirigent Geir Berg-Lennertzen i spissen, satte kursen sydover grytidlig den 25. juni.

Det skulle bli fem dager fylt med sol og sydenstemning, godt samhold og pur trivsel.

Noteheftet var spekket med latinamerikanske perler, og det musikalske høydepunktet var en halvtimes konsert ved katedralen i Dubrovniks gamle bydel. Varmen og den gode stemningen gjorde at verdalingene slapp seg løs. De latinske rytmene satt som et skudd og dirigenten kunne glise fornøyd i skjegget. Etterpå slappet musikantene av til jazztoner på baren ved siden av, mens ivrige fans samlet seg omkring og ønsket å bli tatt bilde av sammen med de kjekke mannlige AMKerne.