- Konkurranser og påfunn av ymse slag..
    - Godlynt stemning på Sørskaget..
    - Superfinale og "lille Willy"
    - Dartkonkurranse..

Blåtur 2013

Lørdag morgen den 15. juni møtte 18 glade og forventningsfulle musikanter opp til frokost i Moparken. Programmet for resten av dagen var det bare arrangørkomiteen "Blondies" som visste, og de hadde holdt kortene tett til brystet...

Etter frokost og litt oppvarming ble det avholdt konserter på Minsås plass og utenfor Innherredsbakeriet. Etterpå gikk turen til Levanger, hvor vi spilte i sentrum og på Magneten.

Asbjørgs bærbøtte kom også til nytte, og korpset spilte faktisk inn noen hundre kroner i klingende mynt. Uvisst om det var for å påskjønne de friske marsjtonene, eller for å påskynde en finale. Musikantene valgte å tro det første selvsagt, og spilte en marsj ekstra.

På Innherredsbakeriet ble det overrakt blomster som takk for kaffebrød som vi får til pausen på musikkøvelsene våre.

Litt regn la på ingen måte noen demper på stemningen!