Latinsk gull på Stiklestad 2013

Fullsatt sal på Stiklestad nasjonale kultursenter da Arbeidernes bød på latinamerikanske rytmer på Lørdagskafeen 2. februar.

ORO LATINO!

Korpset var i storslag, og veldig fornøyd med å kunne by på heftig latinamerikansk musikk for nye tilhørere. På repertoiret sto kjente låter som Wave, Sway, Libertango og Mas que nada.

Korpsets dirigent, konferansier og innbarka nordlending var også i støtet, og skapte latter og god stemning i salen. Våre to gjesteartister Ove Liff og Andre Dyrstad imponerte stort, og både publikum og korps satt som fjetret. Konferansieren, som først hadde antydet at de to hadde skreket seg med sammen med korpset, måtte etterhvert innrømme at situasjonen nok var motsatt, og at Arbeidernes er veldig beæret over at de vil spille sammen med oss.

Dette er artig og utfordrende musikk å jobbe med, og varmer godt i kroppen til frosne korpsmusikanter i vinterkulda.