Gammelt nytt

Æresmedlem Hugo Nilssen 2012

Hugo Nilssen ble på den tradisjonelle 5.dagsfesten utnevnt til æresmedlem i korpset.

Denne utmerkelsen henger svært høyt, og gis til medlemmer som har bidratt med mer enn kun den spillemessige siden av det å være med i korps.

Den trivelige karen fra øya Lånan på Nordlandskysten begynte i korpset i 1979, og har siden da vært en trofast og blidspeinnt del av slagverkgruppa. Han har vært med i korpsstyret nesten sammenhengende i disse årene, og har med ukuelig optimisme og glødende engasjement ledet en rekke musikkprosjekter og arrangement.

Vi gratulerer vår kjære ildssjel!