Print this page
Utmerkelser på 5.dagsfesten 2015

På 5. dagsfesten i år ble det gjort ekstra stas på tre av våre medlemmer. Jann Erik Gran fikk en noe forsinket oppmerksomhet på 50-årsdagen han hadde i sommer. Riktignok fikk han en vakkert framført bursdagssang via Facebook helt fra Tallin allerede i sommer, men nå vanket det også både gave og blomster til jubilanten.

Karin Plahn fikk en velfortjent bordvimpel for sitt10 års medlemsskap, hvor hun i flere år også har sittet som formann i korpset.

Sist, men ikke minst, ble korpsets første kvinnelige æresmedlem utnevnt. Æresmedlemskap i  Arbeidernes Musikkorps er en utmerkelse som henger svært høyt, og den ble tildelt Elin Einarsen. Hun har vært trofast medlem i 40 år, og er stadig like engasjert når det gjelder korpsets ve og vel. Hun har styreverv, hun tar aktivt på seg ulike oppdrag når det gjelder våre prosjekter og spilleoppdrag, og hun viser positivt engasjement og "ståpåvilje" når det gjelder å drive fram ulike dugnadsoppdrag i korpset. Vi gratulerer vår ildsjel!