Basar 2015

Arbeidernes Musikkorps arrangerer i år som i fjor håndarbeidsbasar i paviljongen i Folkeparken, og håper også i år på godt oppmøte.

Velkommen til trivelig håndarbeidsbasar søndag 15. november kl 18:00.

Korpsets medlemmer har gjennom året flittig drevet med håndarbeid av forskjellig slag, og dette har resultert i flotte produkter for enhver smak. Her finnes blant annet strikkede gensere for små og store, flere babysett, broderte og heklede duker, luer, votter osv. Og alt er heimgjort, bedyrer komiteen som står ansvarlig for arrangementet. Av premier som loddes ut, er også bakverk og andre spiselige produkter. Hovedpremien er en flott babydukke med dukkeklær og dukkeseng med tilhørende sengetøy. Basarkomiteen forteller at det vil bli både loddsalg og åresalg, og at det på forhånd vil bli omløp av loddbøker slik at de som ikke har muligheter for å delta på selve basaren vil få mulighet til være med på trekning av premier. Det vil bli salg av kaffe og kaker, og en flott mulighet for sosialt lag sammen med andre håndarbeidsinteresserte.