Print this page
Fra konserten på Rottermanniplassen
KORPSTUR TIL TALLIN 2015

Den 28.juni 2015 la 23 spente korpsmedlemmer og en heiagjeng på 5 personer ut på tur til det store utland, Estland. I Tallin skulle vi holde to konserter, kose oss med sosialt samhold, shopping og sightsiing. Og som dere vet, arbeidernes vet hvordan man koser seg.

Regnkonsert
Konserten på Rådhusplassen testet Arbeidernes moral og ståpåvilje. Vi Verdalinger viste at det skal mer til enn litt regn for å stoppe oss

På tur til konserten
Her er vi på vei fra hotellet til Rådhus- plassen hvor vi skal avholde konsert.
Konserten starter
Vi er ved godt mot og spiller for masse folk.
Truende regnskyer
Kan ikke nekte for at flere av oss ble bekymret for en mørk sky som nærmet seg.
Det begynte å regne
Men arbeidernes musikkorps ble på sin post!
Gjennomvåt
Hvite skorter blir gjennom- siktige når de blir våte, men arbeidernes ble på sin post!
Ikke vannfast sminke nei
Regn i øynene, våte noter. vann i tubaen, vasne puter og drukna trommer. Men arbeidernes ble på sin post!
En ensom knekt
Publikum rømte under tak, kun en ensom knekt viste hva han var laget av. Kanske han har trønderske aner?
Konsertslutt
Da konserten var over ristet vi av oss vannet og pakket ned sakene våre.
Tørking av noter
Hjemme på hotellet var det bare å legge alle notene forsiktig utover til tørk, så de skulle bli klare til neste konsert.